x

AGENDA i CURSOS

CURSOS COFGI

Parlem del Restrenyiment. Una visió funcional a un problema diari

El restrenyiment és una de les disfuncions digestives més prevalents en la nostra estressada societat, pot afectar a qualsevol persona de qualsevol edat, i majoritàriament a les dones. L’estrès, els mals hàbits, la mala alimentació, la vida sedentària, la manca d’hidratació,... són algunes de les causes que fan que aquest trastorn sigui tan habitual.

Saps si estàs cuidant bé els teus intestins? Saps com funcionen, què els ajuda, què els perjudica i com podem afavorir l’evacuació intestinal adequada?  Per tal de recolzar l’objectiu de promoció de la salut que tots els professionals sanitaris compartim, et proposem una formació sobre què vol dir tenir restrenyiment i com podem evitar-lo o tractar-lo, des de la comprensió de la funció intestinal i de tots els elements que hi participen .

DIJOUS 12 de DESEMBRE  de 2019
de 14,30 h a 16 h
Sala d'Actes col·legial

 

A càrrec de: Marta Jiménez Xiberta. Fisioterapeuta. Fisioterapeuta especialitzada en Reeducacio Pelviperineal (Urologia, Ginecologia, Coloproctologia i Fisiosexologia). Responsable de Fisioteràpia de la Unitat de Sòl Pelvià del Parc Hospitalari Martí Julià (Sta. Caterina). Col·legiada 924 CFC.

Adreçat a: Farmacèutics  i altres professionals sanitaris.

Import: Farmacèutics col·legiats: 15 €  No col·legiats i altres professionals sanitaris: 35 €