x

AGENDA i CURSOS

21
NOV
2019
CURSOS COFGI Inscriu-te!

Les edats de la pell

La vocalia d'Oficina de Farmàcia us ofereix una formació sobre les necessitats cosmètiques de la pell en diferents situacions i etapes

12
DES
2019
CURSOS COFGI Inscriu-te!

Parlem del Restrenyiment. Una visió funcional a un problema diari

Per tal de recolzar l’objectiu de promoció de la salut que tots els professionals sanitaris compartim, et proposem una formació sobre què vol dir tenir restrenyiment i com podem evitar-lo o tractar-lo, des de la comprensió de la funció intestinal i de tots els elements que hi participen.

22
NOV
2019
Altres Cursos i Sessions formatives

Curs "Converses per a la salut"

Conversaciones para la salud és un cicle de tallers pràctics emmarcat en l'educació per a la salut. Està especialment adreçat a l'adquisició de coneixements, tècniques, eines i recursos que afavoreixin la comunicació entre pacients i professionals de la salut.

04
DES
2019
Altres Cursos i Sessions formatives

Curs_Actualització en diagnòstic prenatal

L'ús de les innovacions tecnològiques en el àmbit del diagnòstic genètic prenatal s'ha generalitzat en la pràctica clínica i fa necessari una actualització d'aquests coneixements per part dels professionals. Aquest curs pretén ampliar i actualitzar els coneixements en relació al Diagnòstic Prenatal com son el cribratge de cromosomopaties, el diagnòstic d'anomalies congènites i l'assessorament genètic abans de la concepció i prenatal.

01
GEN
2020
Altres Cursos i Sessions formatives

CURS d'Especialització en ORTOPÈDIA per a Farmacèutics

Curs orientat a perfeccionar els coneixements anatòmics, fisiològics, galènics i sobre legislació sanitària i productes santaris dels farmacèutics. A més, permetrà adquirir habilitats pràctiques i coneixements sobre tècniques ortopèdiques, disseny, fabricació, adaptació i dispensació dels productes ortoprotètics, per una bona atenció farmacèutica en ortopèdia.

 
MAI
2020
Beques i Premis

XVIII PREMIS CIENTÍFICS_FUNDACIÓ A.M.A.

Fundació A.M.A. convoca els XVIII Premis Científics: "Resistència als antibiòtics"

21
MAI
2020
Jornades i congressos

IX Congres Nacional de farmacèutics comunitaris_(SEFAC 2020)

Els dies 21, 22 i 23 de maig de 2020 tindrà lloc el IX Congrés Nacional de Farmacèutics Comunitaris (SEFAC) a Bilbao, amb el lema "Haciendo la difícil consigues lo imposible".

QUÈ ESTÀS BUSCANT?