x

AGENDA i CURSOS

20
SET
2018
Jornades i congressos

X PATIENT BARCELONA CONGRESS

Esdeveniment organitzat per Eurecat i Hopital Clínic, sobre el canvi de model assistencial el qual apodera el pacient i el situa en el centre de tot el procés.

21
SET
2018
Jornades i congressos

Conferència Internacional Europa - Síndrome de Phelan-McDermid

L'Hospital Universitàri La Paz de Madrid acollirà el 21, 22 i 23 de setembre de 2018 la primera "Conferència Internacional Síndrome de Phelan-McDermid Europa" organitzada per la Asociación Síndrome Phelan-McDermid España

01
OCT
2018
Altres Cursos i Sessions formatives

3er Curs Superior d'Educació Terapèutica en Diabetis - eSalúdate (Semipresencial a Madrid)

El seu objectiu és capacitar els professionals de la salut per poder desenvolupar una correcta Educació Terapèutica als pacients amb Diabetis atesos tant en l'àmbit de l'AP com de l'AE.

01
OCT
2018
Màsters i Postgraus

Programes Màster 2018 - 2019 - CESIF

CESIF és una institució privada, nascuda el 1990, l'activitat està centrada en les indústries farmacèutica, parafarmacèutica, biotecnològica, alimentària, química, cosmètica i -en general- en tots aquells sectors afins relacionats amb la sanitat.

17
OCT
2018
Altres Cursos i Sessions formatives

Cicle de converses sobre Promoció de la Salut_Conversa "Dones, homes i salut"

Amb motiu dels primers 10 anys de trajectòria, la Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona organitza un Cicle de converses sobre Promoció de la Salut amb l'objectiu de compatir els principals reptes que té la promoció de la salut i que es plantegen en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible impulsats per les Nacions Unides.

18
OCT
2018
Altres Cursos i Sessions formatives

XII Curs d'Avaluació Econòmica de Serveis i Programes Sanitaris i Socials.

Curs dirigit a professionals i directius sanitaris, investigadors i llicenciats en economia que vulguin obtenir coneixements bàsics sobre economia de salut i política sociosanitària. Al final del curs, l'alumne sabrà interpretar, dissenyar i dur a terme estudis d'economia de salut orientats a la política i gestió sociosanitària.

18
OCT
2018
Altres Cursos i Sessions formatives

Jornada Cloenda: "Societats cuidadores al segle XXI"

IV CICLE "Reflexions sobre la vida i la mort " amb la intenció de fomentar i integrar els conceptes de final de vida en la pràctica diària dels professionals de la salut i dels serveis socials.

25
OCT
2018
Altres Cursos i Sessions formatives

XI Curs d'Infecció Relacionada amb l'Assistència Sanitària G.E.I.R.A.S 2018

L'objectiu d'aquesta formació és oferir formació teòrica de qualitat en temes relacionats amb vigilància, prevenció, control i tractament de les infeccions relacionades amb l'assistència sanitària. I dotar dels coneixements pràctics necessaris per poder dur a terme les tasques bàsiques de control de les infeccions relacionades amb l'assistència sanitària a diversos tipus d'hospitals.

29
OCT
2018
Altres Cursos i Sessions formatives

1a edició - Diploma de Postgrau d'Atenció Integral a la Persona amb Càncer - UdG

L'objectiu principal d'aquesta formació és millorar les competències en l’exercici professional de l’atenció a la persona amb càncer i la seva família

QUÈ ESTÀS BUSCANT?