x

AGENDA i CURSOS

17
OCT
2018
Altres Cursos i Sessions formatives

Cicle de converses sobre Promoció de la Salut_Conversa "Dones, homes i salut"

Amb motiu dels primers 10 anys de trajectòria, la Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona organitza un Cicle de converses sobre Promoció de la Salut amb l'objectiu de compatir els principals reptes que té la promoció de la salut i que es plantegen en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible impulsats per les Nacions Unides.

18
OCT
2018
Altres Cursos i Sessions formatives

XII Curs d'Avaluació Econòmica de Serveis i Programes Sanitaris i Socials.

Curs dirigit a professionals i directius sanitaris, investigadors i llicenciats en economia que vulguin obtenir coneixements bàsics sobre economia de salut i política sociosanitària. Al final del curs, l'alumne sabrà interpretar, dissenyar i dur a terme estudis d'economia de salut orientats a la política i gestió sociosanitària.

18
OCT
2018
Altres Cursos i Sessions formatives

JORNADA _Societats cuidadores al segle XXI

En el marc del IV Cicle “Reflexions sobre la vida i la mort” tindrà lloc la Jornada de cloenda "Societats cuidadores al segle XXI", a càrrec del Dr. Xavier Gómez- Batiste, Director Càtedra Cures Pal·liatives UVIC/ICO Universitat de VIC- Universitat Central de Catalunya.

18
OCT
2018
Altres Cursos i Sessions formatives

Jornada Cloenda: "Societats cuidadores al segle XXI" (Cloenda IV Cicle Reflexions sobre la vida i la mort)

IV CICLE "Reflexions sobre la vida i la mort " amb la intenció de fomentar i integrar els conceptes de final de vida en la pràctica diària dels professionals de la salut i dels serveis socials.

24
OCT
2018
Jornades i congressos

XII Congrés de la Societat Espanyola de Nutrició Comunitària

Congrés organitzat per la SENC (Societat Espanyola de Nutrició Comunitària) i la Universitat CEU San Pablo.

25
OCT
2018
Altres Cursos i Sessions formatives

XI Curs d'Infecció Relacionada amb l'Assistència Sanitària G.E.I.R.A.S 2018

L'objectiu d'aquesta formació és oferir formació teòrica de qualitat en temes relacionats amb vigilància, prevenció, control i tractament de les infeccions relacionades amb l'assistència sanitària. I dotar dels coneixements pràctics necessaris per poder dur a terme les tasques bàsiques de control de les infeccions relacionades amb l'assistència sanitària a diversos tipus d'hospitals.

29
OCT
2018
Altres Cursos i Sessions formatives

1a edició - Diploma de Postgrau d'Atenció Integral a la Persona amb Càncer - UdG

L'objectiu principal d'aquesta formació és millorar les competències en l’exercici professional de l’atenció a la persona amb càncer i la seva família

27
NOV
2018
Jornades i congressos

VII Jornades d'Aspectes Ètics de la Investigació Biomèdica

Jornada organitzada pel "Comité de Ética de Investigación del Instituto de Salud Carlos III". Està dirigida a professionals de la sanitat i personal en formació, membres dels Comitès de Bioètica i Ètica d'institucions i entitats sanitàries i d'investigació, d'universitats, fundacions i associacions.

QUÈ ESTÀS BUSCANT?