x

AGENDA i CURSOS

01
JUL
2019
Altres Cursos i Sessions formatives

Curs d'Estiu Principals Problemes de Salut en les Crisis Humanitàries: Descripció i Estratègies de Resposta

Els objectius del curs són descriure els principals problemes de salut presents en les crisis humanitàries i la resposta clínica i operacional que s'ha de donar i reconèixer les principals malalties tropicals a les quals s'exposa el personal expatriat i les presents al nostre territori.

15
JUL
2019
Altres Cursos i Sessions formatives

7è Simposi Concha Colomer “Implementing Sustainable Development Goals for Healty Local Governance”

Organitzat en el marc de la 28è edició de l’ETC-PHHP Summer Course impulsat per l’European Training Consortium in Public Health and Health Promotion

18
JUL
2019
Jornades i congressos

3a. JORNADA d'estiu de la Professió Farmacèutica

Enguany el COF Girona organitza la 3a. Jornada d'Estiu de la Professió Farmacèutica, que tindrà lloc a Puigcerdà, en el marc de la Universitat d'Estiu Ramon Llull (15 al 19 de juliol de 2019).

21
OCT
2019
Altres Cursos i Sessions formatives

VIII Edició del curs de Gestió i Intervenció Farmacèutica en Cooperació i Ajuda Humanitària (Especialització en Cooperació Farmacèutica)

PROJECTE apotecaris és una iniciativa de FSFE que té com a finalitat potenciar i professionalitzar la figura del farmacèutic en les activitats relacionades amb el medicament en Cooperació al Desenvolupament, Ajuda Humanitària i Acció Social, tant a nivell individual com institucional.

 
NOV
2019
Màsters i Postgraus

Màster d'ortopèdia per a farmacèutics (VI edició 2019-2020)

Aquest màster capacita al farmacèutic com a tècnic responsable en l'exercici de l'adaptació i fabricació a mida de productes d'ortopèdia

QUÈ ESTÀS BUSCANT?