x

AGENDA i CURSOS

21
JUN
2018
Jornades i congressos

III Jornada d’Antídots, organitzada pel Departament de Salut i el Grup d’Antídots de la Societat Catalana de Farmàcia Clínica

El Grup de Treball d'Antídots de la Societat Catalana de Farmàcia Clínica (SCFC) ha dissenyat aquesta Jornada, amb l'objectiu principal d'aportar les novetats que s'han produït en els últims mesos en aquesta important base terapèutica de les intoxicacions.

21
JUN
2018
Altres Cursos i Sessions formatives

Taller: "Com prendre decisions ètiques en malalties avançades"

IV CICLE "Reflexions sobre la vida i la mort " amb la intenció de fomentar i integrar els conceptes de final de vida en la pràctica diària dels professionals de la salut i dels serveis socials.

25
JUN
2018
Jornades i congressos

JORNADA "Experiències en l'ús dels sistemes de gestió de dosis en diagnòstic per la imatge"

Es pretén realitzar una revisió de les experiències pràctiques sobre la gestió de la dosi de radiació en Diagnòstic per la imatge amb el suport de programes informàtics específics.

25
JUN
2018
Altres Cursos i Sessions formatives

2a EDICIÓ DEL “CURS D’ESTIU COOPERACIÓ INTERNACIONAL EN SALUT MENTAL I DROGODEPENDÈNCIES” (1 ECTS)

La Facultat d’Infermeria de la UdG, organitza conjuntament amb la Comunitat terapèutica del Maresme (CMT) , l’Institut d’assistència sanitària (IAS), Drissa i l’Ajuntament de Girona i amb el suport de la Fundació de la UdG aquesta formació adreçada a futurs professionals (estudiants) i a professionals que treballen en l'atenció a la salut mental.

29
JUN
2018
Jornades i congressos

2n SIMPODADER INTERNACIONAL_Granada 28-30 juny 2018

El missatge del segon Simpodader internacional que organitza el Grup d'Investigació en Atenció Farmacèutica de la Universitat de Granada és "Cap a la implantació de Serveis Farmacèutics Assistencials"

01
OCT
2018
Altres Cursos i Sessions formatives

3er Curs Superior d'Educació Terapèutica en Diabetis - eSalúdate (Semipresencial a Madrid)

El seu objectiu és capacitar els professionals de la salut per poder desenvolupar una correcta Educació Terapèutica als pacients amb Diabetis atesos tant en l'àmbit de l'AP com de l'AE.

01
OCT
2018
Màsters i Postgraus

Programes Màster 2018 - 2019 - CESIF

CESIF és una institució privada, nascuda el 1990, l'activitat està centrada en les indústries farmacèutica, parafarmacèutica, biotecnològica, alimentària, química, cosmètica i -en general- en tots aquells sectors afins relacionats amb la sanitat.

17
OCT
2018
Altres Cursos i Sessions formatives

Cicle de converses sobre Promoció de la Salut_Conversa "Dones, homes i salut"

Amb motiu dels primers 10 anys de trajectòria, la Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona organitza un Cicle de converses sobre Promoció de la Salut amb l'objectiu de compatir els principals reptes que té la promoció de la salut i que es plantegen en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible impulsats per les Nacions Unides.

29
OCT
2018
Altres Cursos i Sessions formatives

1a edició - Diploma de Postgrau d'Atenció Integral a la Persona amb Càncer - UdG

L'objectiu principal d'aquesta formació és millorar les competències en l’exercici professional de l’atenció a la persona amb càncer i la seva família

QUÈ ESTÀS BUSCANT?