x

AGENDA i CURSOS

Jornades i congressos

IV Jornada per a l’aprofitament dels aliments i la prevenció de les pèrdues i el malbaratament

Programa de la jornada

  • La inauguració de la jornada anirà a càrrec de la Hble. Consellera Teresa Jordà i el Sr. Pere Castells, representant de la junta directiva de l’ACCA.
  • La Sra. Meritxell Serret, delegada del Govern davant la UE, presentarà la ponència: Cap a una política comuna a la Unió Europea: Estratègia de la Granja a la Taula.
  • Taula rodona sobre els principalsreptes de quantificació i prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari moderada per Sra. Clara Solé (DARP), on Sra. Berta Vidal (CREDA-UPC-IRTA), Sra. Assumpció Anton (IRTA), Sra. Begoña de la Calle (IRTA) i Sra. Elena Bagaria (Agència de Residus) explicaran diversos estudis tècnics en matèria de quantificació i prevenció de pèrdues i malbaratament alimentari
  • Taula rodona moderada per Sra. Glòria Cugat (DARP), per debatre sobre l’impacte que ha tingut la pandèmia de la COVID-19 en l’emergència alimentaria i en especial, en el malbaratament d’aliments. Els ponents seran Sra. Silvia Bañares (advocada especialista en dret alimentari), Sr. Carles M. Gasol (Inèdit), Sr. Chema Gil (CREDA-UPC-IRTA), Sr. Carles Tejedor (World Central Kitchen), Sr. Lluis Fatjó-Vilas (Banc dels Aliments) i Sr. Pere Castells (Science & Cooking World Congress).
  • La cloenda de la jornada anirà a càrrec de Sr. Carmel Mòdol, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del DARP, i Sr. Josep Maria Tost, director de l’Agencia de Residus.
    A la cloenda de la jornada es farà l’entrega de premis de la 2a Hackaton Pagesa 2020. 

Horari: 9h a 13h

Format de la jornada: La jornada serà mixta, en format presencial i online.

Inscripció: Per a fer la inscripció, envieu un correu a  maria.aurell@gencat.cat indicant els vostre nom i cognom, institució, NIF i quina opció preferiu per a la vostra assistència (online o presencial).

Per a més informació consulteu el programa adjunt.

 

Documents adjunts