x

AGENDA i CURSOS

CURSOS COFGI

Difusió de resultats d’investigació a través del pòster científic

La difusió dels resultats és considerada l’última etapa d’un estudi científic, i és molt important ja que permet generar coneixement. El fet de conèixer els resultats d’altres investigadors ens permet tenir noves idees, relacionar-los amb altres resultats o, almenys, incrementar el nostre propi coneixement.

Existeixen diferents maneres de fer difusió dels resultats, una d’elles és el pòster científic, que consisteix en un resum gràfic dels resultat. Per tant, a l’hora de construir un pòster científic hem de donar molta rellevància a les imatges i gràfiques que aniran acompanyats de breus fragments de text.

 

PROGRAMA

  • La importància de la difusió dels resultats i les diferents maneres de fer-ho
  • De quines parts ha de constar un pòster científic
  • En què hem de fer èmfasi a l’hora de construir un pòster científic
  • Disseny del pòster
  • Exemples

 

DIMECRES 20 de GENER de 2021

de 14:30  a 16 h

Sala d'Actes col·legial o accés on-line

 

A càrrec de:  Ester Quintana Camps. Llicenciada en Farmàcia i Bioquímica per la UB i doctora en Bioquímica Clínica i Genètica Molecular per la UAB.

Actualment, treballa com a investigadora en el grup de Malalties Neurodegeneratives i Neuroinflamatòries de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI).

 

Import: Farmacèutics Col·legiats: 10€  -   Altres professionals sanitaris: 25 €

  

En el moment actual tota la formació s'ofereix en la doble modalitat presencial/on-line (segons indiqueu en el moment de la inscripció). 

En el cas que us inscriviu online, rebreu l'enllaç per a la connexió el mateix dia, al llarg del matí.