x

AGENDA i CURSOS

Jornades i congressos

Congrés Nacional Farmacèutic_del 18 al 22 de setembre 2022 a Sevilla (ampliació termini enviament comunicacions científiques fins el 30 de juny)

Des del 18 al 22 de setembre de 2022 tindrà lloc el 80è Congrés Mundial de Farmàcia i el 22è Congrés Nacional Farmacèutic a Sevilla.

Durant aquests cinc dies conviuran ambdós Congressos, que concentren un intens programa científic així com diverses celebracions i events professionals. És la trobada de professionals farmacèutics més gran del món, en el que es preveu la participació de més de 5000 congressistes, provinents de més de 100 països. 

En el document adjunt podeu consultar el Programa científic i professional d'ambdós Congressos, que inclou conferències, taules rodones i de debat, sessions tècniques i presentació de comunicacions, entre altres activitats.

Per tal de facilitar la participació en aquest Congrés, s'han ofert uns preus especials d'inscripció per al pack d'ambdós congressos, dels que es podrà gaudir sempre que la compra es faci de forma centralitzada a través dels Col·legis. 

Els preus d'aquesta inscripció per a farmacèutics col·legiats són els següents:

 

 

Inscripció 22è Congrés Nacional  de Farmàcia

Inscripció 80è Congrés Mundial de Farmàcia (FIP)

Inscripció conjunta a ambdós congressos:
22è Congrés Nacional + 80è Congrés Mundial

Tarifa amb descompte (col·legiats). Fins 31/07/22

350 € 

620 €

850 €

Si s'arriba a 5 inscripcions

-----

----

585 €

Si s'arriba a 10 inscripcions

175 €

415 €

545 €

* Preus exclusius en la compra centralitzada des dels COF , fins a 31/07/2022. Les inscripcions amb descompte de grup no es podran cancel·lar un cop s'hagin adquirit.

La inscripció inclou l'accés a les sessions científiques, la documentació oficial amb bossa de benvinguda, certificat d'assistència i cafès i dinars de treball.
La inscripció al sopar de clausura és independent a la inscripció al Congrès, i té un cost addicional de 75€ (IVA inclós), preu que inclou el transport en bus fins la finca, còctel de benvinguda, sopar i animació.

El Col·legi només gestionarà la inscripció al Congrés i en cap cas gestionarà reserves d'hotels i/o desplaçament dels assistents. Aquesta gesió l'hauran de fer directament les persones interessades a assistir al Congrés.

Si tens interès a participar d'aquests congressos i vols beneficiar-te d'aquests preus especials, és IMPRESCINDIBLE que ho confirmis al COFGi ABANS DEL  20/07/2022, omplint el següent formulari: Formulari Inscripció Congrés

Un cop rebudes totes les peticions i arribat al final del període d'inscripció, contactarem amb les persones interessades per tal de confirmar el preu final d'inscripció que està en funció del nombre final de peticions que rebem.

 

El termini per l'enviament de comunicacions científiques  finalitza el 30 de juny (inclòs). Al document adjunt podeu consultar les Normes de les comunicacions. Més informació sobre les condicions de presentació de les comunicacions científiques:  https://congresonacional.farmaceuticos.com/comunicaciones/

A mida que rebem més informació del Congrés (programa, inscripcions....) s'inclourà en aquest espai.