x

AGENDA i CURSOS

Màsters i Postgraus

Expert Universitari en la valoració del peu i el tractament ortèsic. Universitat Ramon Llull (2022-2023)_Semi presencial a Barcelona.

La Universitat Ramon Llull organitza un curs d'Expert Universitari en el peu i el seu tractament per ortèsis, que permet als alumnes  desenvolupar-se completament en tots els àmbits de l'ortopèdia del peu.

Tindrà lloc des  de novembre de 2022 a Gener de 2023 en format semi presencial i està acreditat amb 19 ECTS.

És un Curs  emmarcat dins el Màster d'Ortopèdia, dirigit per Manel Carabén i Sergi Villanueva que prioritza la formació tècnica i orienta la modalitat presencial al desenvolupament de les matèries pròpies de l'ortopèdia del peu.

Està impartit per a reconeguts professionals en el camp de l'ortopèdia que ofereixen una gran càrrega pràctica a nivell de fabricació, en l'exploració i valoració del pacient i en la presa de mesures mitjançant les últimes tecnologies.

OBJECTIU: Oferir una formació més pràctica que permeti apropar a l'alumne a la realitat professional de l'ortopèdia i a les necessitats del sector.

MODALITAT: semi presencial

PLA D'ESTUDIS: https://www.blanquerna.edu/es/fcs/experto-universitario-valoracion-pie-tratamiento-ortesico/plan-estudios

CALENDARI: https://recursos.blanquerna.edu/12/master/22_23/cal_vpto_cast.pdf

PREU: 1900 €

Preinscripció oberta (on-line): https://preinscripcio.blanquerna.edu/?codiTit=&origen=esbw

Tota la informació del Màster la podeu consultar aquí