x

AGENDA i CURSOS

Altres Cursos i Sessions formatives

Maneig del Pacient Transplantat

El curs consta de tres sessions presencials o virtuals en directe (10 oct,17 oct y 24 oct de 14 a 16h), en les que experts de referencia (principalmente FH del grupo de Transplantaments de la SEFH), faran un repàs de cada tema, incloent interaccions formatives i torns de preguntes.


S´ha elaborat un programa que pugui ser d´interés als tres col.lectius, Farmacia Hospitalaria, aquells farmacèutics més joves potser, o no especialitzats amb el maneig del pacient transplantat.

Les farmacèutiques que han elaborat el programa son Mar Gomis i Ana Sangrador y com a ponents intervenen professionals de tot el territorio espanyol.


Aquest curs es farà en castellà, per lo que poden participar els farmacèutics que ho dessitgin

Si están col.legiats, la inscripción és gratuïta (sigui quin sigui el Col.legi, de qualsevol provincia española). Si no ho están, els codis d´inscripció gratuïta CHIESI són els següents (només pels que no estiguin col.legiats):

Versió presencial: CHIESI23 LINK
Versió a distancia: CHIESI23WEB LINK

Link al programa del curs:

https://www.cofb.org/es/que-ofrecemos/farmaceuticos/servicios/formacion-y-proyectos/actividades      p_p_id=webportletLlistatActivitats_WAR_webportletLlistatActivitats_INSTANCE_RuQd0cQLInOb&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column3&p_p_col_count=1&_webportletLlistatActivitats_WAR_webportletLlistatActivitats_INSTANCE_RuQd0cQLInOb_strutsAction=%2Fview%2Fdetall&_webportletLlistatActivitats_WAR_webportletLlistatActivitats_INSTANCE_RuQd0cQLInOb_id=3972