x

AGENDA i CURSOS

CURSOS COFGI

2a. Sessió Formativa per la Marató. Disfuncions sexuals i sòl pelvià.

La 32a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio donarà llum a la salut sexual i reproductiva, i des del COFGI de nou ens hi volem sumar.

La salut sexual i reproductiva (SSIR) engloba el conjunt de patologies que afecta més la població, en tots els aspectes i al llarg de tota la vida, un ventall molt ampli de patologies i complicacions relacionades amb l'aparell reproductor, la medicina reproductiva, i les vinculades a l'embaràs i el part, entre d'altres. En aquesta sessió però ens centrarem en les disfuncions del sòl pelvià i en com evitar-les. Suma't a l'acció solidària d'aquesta campanya i "Forma't per la Marató".

PROGRAMA:

  • Què és i Com Funciona El Sòl Pelvià Femení
  • Anatomia i Fisiologia del Sòl Pelvià Femení i del Sistema Genito-Urinari
  • El sòl pelvià a la vida diària: Hàbits i pautes de conducta saludables. Hàbits favorables i hàbits nocius. 
  • Disfuncions sexuals i sòl pelvià. 
  • Pressions i hiperpressions en el sòl pelvià. Els abdominals i el sòl pelvià (hipopressius versus abdominals tradicionals).
  • Activitat física i sòl Pelvià
  • Reeducació del Sòl pelvià: Com tenir-ne cura: Comprendre quines són les necessitats reals del sòl pelvià femení per tenir-ne cura correctament.
  • Quan i perquè són necessàries les diferents opcions del ventall terapèutic per a una correcta aplicació i un bon consell a l’usuari.
DIJOUS 14 de DESEMBRE de 2023
de 14.30 a 16.00 h
Sala d'Actes col·legial  

Formació en format MIXTE.

A càrrec de: Marta Jiménez Xiberta. Fisioterapeuta especialitzada - Directora de la Clínica de Reeducació Pelviperineal Marta Jiménez a Girona. Uroginecologia, fisiosexologia i coloproctologia.

Adreçat a: Farmacèutics/ques i altres professionals de l’OF.

Import: 10€ (donatiu íntegre per la Marató)
També pots fer el donatiu que consideris oportú, fent constar l'import que vols donar a l'apartat "observacions".  En el cas de no poder assistir però voler col·laborar també ho pots fer constar al mateix apartat  "observacions".