x

Tràmit de compravenda d'una OF

Si vols vendre o comprar una Oficina de Farmàcia (OF) és imprescindible que obtinguis l'autorització col·legial per dur a terme aquest tràmit. Des de les oficines col·legials et podem ajudar en tots els aspectes relacionats en la tramitació de la compravenda d'una OF, per la qual és necessari presentar la següent documentació:   

1.- Per part del VENEDOR de l'OF

  • Instància de sol·licitud de venda de l’OF on s’indiqui també la modificació en la modalitat de col·legiació (passar de farmacèutic titular d’OF a farmacèutic sense modalitat/jubilat/ baixa col·legial...) (Doc. Adjunt 1)
  • Presentació de la renúncia de l’adjunt del seu dret preferent de compra 

 2.- Per part del COMPRADOR de l'OF 

  • Farmacèutics col·legiats al COFGi: Instància de sol·licitud de compra de l’OF on s’indiqui també la modificació en la modalitat de col·legiació (passar de farmacèutic adjunt/sense modalitat... a farmacèutic titular d’OF)  (Doc. Adjunt 2)
  • Farmacèutics NO col·legiats al COFGi:  Instància de sol·licitud de compra de l’OF on s’indiqui també el compromís de col·legiació en la modalitat de titular d’OF.  (Doc. Adjunt 3)

 

TRAMITACIÓ DE L'EXPEDIENT 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per a més informació, pots consultar la Seu electrònica COFGi o adreçar-te  a les oficines col·legials (972 201824 -Belén Izaga - gestiocol@cofgi.org )