x

AGENDA i CURSOS

22
NOV
2019

Curs "Converses per a la salut"

Conversaciones para la salud és un cicle de tallers pràctics emmarcat en l'educació per a la salut. Està especialment adreçat a l'adquisició de coneixements, tècniques, eines i recursos que afavoreixin la comunicació entre pacients i professionals de la salut.

04
DES
2019

Curs_Actualització en diagnòstic prenatal

L'ús de les innovacions tecnològiques en el àmbit del diagnòstic genètic prenatal s'ha generalitzat en la pràctica clínica i fa necessari una actualització d'aquests coneixements per part dels professionals. Aquest curs pretén ampliar i actualitzar els coneixements en relació al Diagnòstic Prenatal com son el cribratge de cromosomopaties, el diagnòstic d'anomalies congènites i l'assessorament genètic abans de la concepció i prenatal.

01
GEN
2020

CURS d'Especialització en ORTOPÈDIA per a Farmacèutics

Curs orientat a perfeccionar els coneixements anatòmics, fisiològics, galènics i sobre legislació sanitària i productes santaris dels farmacèutics. A més, permetrà adquirir habilitats pràctiques i coneixements sobre tècniques ortopèdiques, disseny, fabricació, adaptació i dispensació dels productes ortoprotètics, per una bona atenció farmacèutica en ortopèdia.

QUÈ ESTÀS BUSCANT?