x

AGENDA i CURSOS

Altres Cursos i Sessions formatives

Integrar la promoció de la salut a la praxi professional. Conceptes i tècniques

El grup de professionals per la promoció de la salut de Girona, format per experts dels col·legis professionals de metges, farmacèutics, infermeria, psicòlegs, veterinaris, treball social i professionals de l’esport, a desenvolupat aquest curs online.

Objectius:

  • Sensibilitzar als professionals en temes relacionats amb promoció de la salut (PS), facilitant que incorporin aquesta orientació en la seva praxi habitual. 
  • Aportar idees claus en promoció de la salut i salut positiva per a establir els fonaments necessaris per a facilitar-ne el coneixement.
  • Homogeneïtzar conceptes relacionats en PS
  • Conscienciar sobre determinats aspectes de la PS que tenen aplicació en la praxi habitual dels professionals.
  • Dotar als participants de coneixements, eines i habilitats per a sensibilitzar-se en conceptes relacionats amb la PS i salut positiva.

- Dates: del 3 d'octubre fins al 17 de desembre de 2023. *El participant disposarà de 4 setmanes per a completar la formació des del seu registre i accés al campus virtual.

- Modalitat:  Online.

Durada i acreditació: 10 hores (1 crèdit).

- Import: Gratuït pels professionals que pertanyen a aquest Col·legis professionals (el curs està finançat en el marc de la Inversió 4 del Component 18 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) mitjançant el programa Next-GenerationEU de la Comissió Europea.

 

Podeu formalitzar la inscripció a través del següent enllaç.