x

AGENDA i CURSOS

CURSOS COFGI

1a. Sessió Formativa per la Marató. Reproducció Assistida: Tipus de tractaments i protocols.

La 32a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio donarà llum a la salut sexual i reproductiva, i des del COFGI de nou ens hi volem sumar.

La salut sexual i reproductiva (SSIR) engloba el conjunt de patologies que afecta més la població, en tots els aspectes i al llarg de tota la vida, un ventall molt ampli de patologies i complicacions relacionades amb l'aparell reproductor, la medicina reproductiva, i les vinculades a l'embaràs i el part, entre d'altres. En aquesta sessió però ens centrarem en la medicina reproductiva.

Suma't a l'acció solidària d'aquesta campanya i "Forma't per la Marató".

PROGRAMA:

  • Tractaments de Reproducció: IAC, FIV, FIV amb estudi genètic d’embrions, Ovodonació i Conservació de fertilitat.
  • Protocols mèdics i tractaments utilitzats: estimulació ovárica, medicaments per la descàrrega de ovulació, frenació, preparació endometrial en cicle substitutiu, preparació endometrial en cicle natural.
DIMARTS 12 de DESEMBRE de 2023
de 14.30 a 16.00 h
Sala d'Actes col·legial  

Formació en format MIXTE.

A càrrec de: Dr. Albert Obradors Cherta. Biòleg, especialista en reproducció assistida i genètica. Cofundador i gerent de la Clínica de Reproducció FIV Obradors.

Adreçat a: Farmacèutics/ques

Import: 10€ (donatiu íntegre per la Marató)
També pots fer el donatiu que consideris oportú, fent constar l'import que vols donar a l'apartat "observacions".  En el cas de no poder assistir però voler col·laborar també ho pots fer constar al mateix apartat  "observacions".