x

Altres Ofertes

Farmacèutic/a especialista en Farmàcia Hospitalària - Porto Cristo (Manacor)

Ets Farmacèutic especialista en Farmàcia Hospitalària? T'agradaria formar part de l'equip de grans professionals pels quals l'Hospital de Llevant està compost? Si és així, la nostra oferta és la indicada per a tu.

A Grupo Hospitales Parque la nostra vocació de creixement ens ha portat a convertir-nos en un operador destacat en el panorama sanitari nacional, sota la premissa de donar el servei més complet, de la més alta qualitat, amb tota la seguretat i garanties.
Grupo Hospitales Parque està present en diverses localitzacions a nivell nacional, amb l'objectiu clar de ser referents assistencials i de servei a les zones on treballem:

Actualment, a Hospital Parc Llevant, busquem incorporar 1 Farmacèutic/a especialista en Farmàcia Hospitalària per al nostre centre a Porto Cristo (Manacor).

Funcions:

• Gestió d'adquisicions i gestió d'estocs de medicaments.

• Atenció farmacèutica a pacients ingressats (validació farmacèutica de la prescripció mèdica vinculada al sistema de distribució de medicaments en dosi unitària), pacients ambulants i pacients externs.

• Realitzar qualsevol altra tasca pròpia del lloc.

Requisits:
• Llicenciat en Farmàcia.
• Especialització en farmàcia hospitalària.
• Mínim un any dexperiència en llocs similars.

Què us oferim?

• Contracte indefinit

• Jornada completa

• Rang salarial: 50.000 bruts anuals

Si estàs interessat/da en l'oferta no dubtis a inscriure't: jduran@hospitalesparque.es

 

MÉS VISTOS
13/03/2024

Tarragona

RESPONSABLE DE LABORATORI D’ANÀLISIS CLÍNIQUES. Es tracta d’una organització constituïda com una agrupació de fundacions formada per més de 40 centres i que dona assistència a una població de 350.000 habitants del territori del Baix Penedès i Tarragonès. L’organització disposa de dos Hospitals a 25 km de distància, Hospital Sant Pau i Sta. Tecla de Tarragona i Hospital del Vendrell. La Unitat central del Laboratori consta dels departaments de bioquímica i immunologia, hematologia, microbiologia ...

26/02/2024

Girona

Centre de formació profesional que imparteix, a la ciutat de Girona, el Cicle Formatiu de Grau Mig de "Farmàcia i Parafarmàcia" i el de Grau Superior d' "Higiene Bucodental", cerca graduat/da o llicenciat/da en FARMÀCIA per a impartir docèncai, en diferents cicles i horaris. Amb el CAP o màster de professorat. Valorable experiència en docència. Interessats enviar mail a rrhh@cedetecgroup.com amb l'assumpte "Farmàcia Girona". Gràcies Dades de contacte: Cedetec Group Dept de RRHH rrhh@cedetecgrou ...

29/02/2024

La Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa

La Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa (en endavant FHOCG) cerquem ocupar una persona del col·lectiu de farmàcia. Es demana Titulació necessària obligatòria: Títol Superior universitari en Farmàcia. Especialitat Via FIR en Farmàcia (Preferentment). Es valorarà: Experiència en el model hospitalari. Bona relació interpersonal.  Capacitat de treball en equip. S’ofereix : Relació contractual: Contracte d’interinitat (temporal amb una durada mínima de 6 mesos), per la cobertura d’un ...

PER ANYS