x

Altres Ofertes

Farmacèutic/a especialista en Farmàcia Hospitalària - Porto Cristo (Manacor)

Ets Farmacèutic especialista en Farmàcia Hospitalària? T'agradaria formar part de l'equip de grans professionals pels quals l'Hospital de Llevant està compost? Si és així, la nostra oferta és la indicada per a tu.

A Grupo Hospitales Parque la nostra vocació de creixement ens ha portat a convertir-nos en un operador destacat en el panorama sanitari nacional, sota la premissa de donar el servei més complet, de la més alta qualitat, amb tota la seguretat i garanties.
Grupo Hospitales Parque està present en diverses localitzacions a nivell nacional, amb l'objectiu clar de ser referents assistencials i de servei a les zones on treballem:

Actualment, a Hospital Parc Llevant, busquem incorporar 1 Farmacèutic/a especialista en Farmàcia Hospitalària per al nostre centre a Porto Cristo (Manacor).

Funcions:

• Gestió d'adquisicions i gestió d'estocs de medicaments.

• Atenció farmacèutica a pacients ingressats (validació farmacèutica de la prescripció mèdica vinculada al sistema de distribució de medicaments en dosi unitària), pacients ambulants i pacients externs.

• Realitzar qualsevol altra tasca pròpia del lloc.

Requisits:
• Llicenciat en Farmàcia.
• Especialització en farmàcia hospitalària.
• Mínim un any dexperiència en llocs similars.

Què us oferim?

• Contracte indefinit

• Jornada completa

• Rang salarial: 50.000 bruts anuals

Si estàs interessat/da en l'oferta no dubtis a inscriure't: jduran@hospitalesparque.es

 

MÉS VISTOS
27/09/2023

Ajuntament de Figueres - Procés de selecció d'una plaça de tècnic mitjà de Salut.

Anunci de l'Ajuntament de Figueres sobre aprovació de les bases reguladores i la convocatòria del procés de selecció d'una plaça de tècnic mitjà de Salut. Més informació al arxiu adjunt.     ...

01/08/2023

CENTRE D´ANÀLISIS GIRONA, SA

Laboratori d'anàlisis clíniques ubicat a Girona (capital), selecciona la incorporació d'un FACULTATIU ESPECIALISTA en ANÀLISIS CLÍNIQUES, per a les noves instal·lacions. Es requereix:  Llicenciat/ada en Ciències de la Salut (Medicina, Farmàcia, Biologia o Química). Especialista en Anàlisis Clíniques via MIR, FIR, BIR o QIR. Es valorarà: • Experiència prèvia en càrrec semblant. Tasques : • Les pròpies d´un lloc de treball de Facultatiu/iva Especialista en un laboratori d´atenció continuada. S ...

29/09/2023

Disfaro

DISFARO Empresa Majorista Farmacèutica que opera a nivell de tot Catalunya.  Distribució de medicaments, productes sanitaris i parafarmacia.  Estem buscant un farmacèutic/a. Les seves FUNCIONS: Assegurar el funcionament del sistema de qualitat i disposar de procediments necessaris per el correcte desenvolupament de les activitats. Gestió, creació i millora de la documentació existent relativa a la qualitat i Direcció Tècnica. Garantir que s’apliquen els PNT’s en totes les àrees especialment a m ...

PER ANYS