x

Apps d'interès

APPS - AJUDA PER AL COMPLIMENT TRACTAMENT I PER A L' AUTOCURA

  • MEDISAFE

Eina per a recordar al pacient quan ha de prendre la seva medicació. Permet planificar un calendari de preses visual i fàcil d'utilitzar. Compta amb funcions d'alarma per controlar quan i quantes preses s'han realitzat. A més hi ha l'opció de seleccionar un familiar que, alhora, rebi l'avís per recordar la presa del medicament al pacient. Inclou opcions de registre de dades de glucosa en sang, pressió arterial, pes... Recomanable per a pacients a qui se'ls oblida amb freqüència prendre els seus medicaments.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.medisafe.android.client

Adreçada a: pacients
Gratuïta
Sistema operatiu:Android

  • PILLBOXIE

Aplicació semblant a l'anterior, però amb suport iOS. Proporciona avisos visuals per recordar al pacient quan han de prendre la seva medicació. Disposa de funcions d'alarma i control del nombre de preses i del moment en què s'han realitzat.
https://itunes.apple.com/us/app/pillboxie/id417367089?mt=8

Adreçada a: pacients
De pagament: 0,99 eur
Sistema operatiu: iOS

  • RECORDATORIO DE MEDICAMENTOS GRATIS

És una aplicació més senzilla que les dues anteriors. Ajuda a recordar la presa de la medicació.
https://itunes.apple.com/es/app/recordatorio-medicamentos/id816347839?mt=8

Adreçat a: usuaris
Gratuïta
Suport: iOS

  • Lady Pill Reminder

Aquesta APP va dreçada a usuàries que prenen la píldora anticonceptiva. Proporciona un blíster virtual de píldores, per visualitzar l'estat de les preses del cicle actual, i un sistema d'alarma per recordar la presa diària. Distintiu APP Saludable.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.baviux.pillreminder

Adreçat a : Dones en edat fèrtil
Gratuïta
Sistema opreatiu: Android

  • ALERTHA

Adreçada a ajudar en el control i seguiment de la pressió arterial. Guarda informació personal i la compara amb els valors recomanables per a aquest pacient. També inclou consells útils sobre la prevenció i tractament de la hipertensió arterial i un calendari per anotar cites mèdiques. També és útil perquè proporciona gràfiques sobre l'evolució dels valors de la pressió arterial.
http://www.mobilehealthglobal.com/showroom/catalogue/es_apps/215/alertha

Adreçat a: pacients
Gratuïta
Sistema operatiu: iOS

  • SOCIAL DIABETES

Sistema per a l'autogestió de la diabetis. Té l'opció d'enviament de dades al metge perquè pugui portar a terme un seguiment remot de la patologia i realitzar ajustaments del tractament.
El pacient es registra indicant el seu tipus de diabetis (Tipus 1,2, gestacional,...) aliments que consumeix, tractament farmacològic, pes, alçada, pressió arterial...
Es poden obtenir gràfics i oferir la possibilitat d'incloure alarmes. Aplicació de Social Diabetes SL.
https://itunes.apple.com/es/app/socialdiabetes/id727118400?mt=8

Adreçada a: pacients
Gratuïta
Sistemes operatius: iOS i Android

  • DIARIO DE LA DIABETES, MY SUGR

Eina que permet al pacient portar un millor control de la diabetis, de manera lúdica. Va adreçada a un públic jove al que motiva a través de jocs i reptes. També envia per mail suggeriments i consells personalitzats a l'usuari. Desenvolupada per mySugr Gmbh
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mysugr.android.companion

Adreçat a: usuaris
Gratuïta. (la versió premium es pot utilitzar de manera gratuïta durant el primer mes i després canvia a la versió NORMAL. Existeix la possibilitat de mantenir la versió PREMIUM pagant 2,90 eur)
Sistemes operatius: iOS i Android

  • MI ASMA

Desenvolupada per GlaxoSmithkline (GSK) per al seguiment i control del pacient asmàtic. Aporta informació ambiental sobre temperatura, nivells de pol·len i humitat relativa.
Permet realitzar un test control d'asma, els resultats dels quals poden ser compartits amb el metge. Té una secció anomenada "biblioteca", que proporciona consell sobre: asma i aliments, asma i embaràs, maneig d'inhaladors, asma i viatges...
https://myasthma.com/es/

Adreçada a: pacients
Gratuïta
Sistemes operatius: iOS i Android

  • RESPIRAPP

Recurs de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) adreçada a les persones que han decidit deixar de fumar i necessiten ajuda durant el procés. Registra a diari els cigarrets que s'han fumat i els que han evitat. Amb aquestes dades es pot realitzar un càlcul dels diners que s'han estalviat, així com obtenir consells de motivació.

També inclou un accés directe al consultori de la AECC, on un professional pot donar resposta als dubtes del pacient.

https://www.aecc.es/TeAyudamos/informaryconcienciar/Programas/Paginas/Respirapp.aspx

Adreçada a: pacients

Gratuïta

Sistema operatiu:iOS

 

 

MÉS VISTOS

APPS - AJUDA PER AL COMPLIMENT TRACTAMENT I PER A L' AUTOCURA

MEDISAFEEina per a recordar al pacient quan ha de prendre la seva medicació. Permet planificar un calendari de preses visual i fàcil d'utilitzar. Comp ...

APPS PER A INTOLERÀNCIES I AL·LÈRGIES

¿QUÉ PUEDO COMER?Base de dades sobre aliments que indica la presència dels possibles al·lèrgens que la Directiva Europea obliga a incloure a l'etiquet ...

50 MILLORS APPS DE SALUT

En el document adjunt trobareu el document:INFORME 50 MILLORS APPS DE SALUT ...