x

Apps d'interès

APPS PER A INTOLERÀNCIES I AL·LÈRGIES

  • ¿QUÉ PUEDO COMER?

Base de dades sobre aliments que indica la presència dels possibles al·lèrgens que la Directiva Europea obliga a incloure a l'etiquetatge: gluten, llet, ou, soja, cacauet i altres fruits secs, peix, mol·luscs, crustacis, api, sèsam, mostaça, a més d'altres com la lactosa, fructosa, sulfit o làtex. També informa sobre productes aptes per a vegans i diabètics. Hi ha l'opció d'escanejar el codi de barres de l'aliment per a realitzar la cerca.
Adreçada a usuaris
Gratuïta
Sistema operatiu: Android
http://www.quepuedocomer.es/

  • INTOLERAPP

Permet consultar si un aliment és apte o no per a persones amb al·lèrgia a l'ou, intolerància al gluten o a la lactosa. Disposa d'una extensa base de dades de preparats alimentaris comercialitzats a Espanya. Mitjançant la lectura del codi de barres del producte, facilita informació sobre el seu contingut en gluten, ou o lactosa.
Adreçada a usuaris
De pagament: 5,90 eur (gratuïtes les 10 primeres consultes)
Sistemes operatius: IOS i Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.in4apps.android.intolerapp

  • GLUTENFREEROAD

Cercador de supermercats i locals d'oci (restaurants, bars...), a nivell mundial, on es venen o podem consumir productes lliures de gluten.

Adreçat a pacients
Gratuïta
Sistemes operatius: IOS i Android

http://www.glutenfreeroads.com/es/#siteContTopOuter

  • POL·LEN CONTROL

Aplicació desenvolupada per Laboratoris Almirall, adreçada a les persones amb al·lèrgia al pol·len. Permet registrar diàriament com es troba el pacient i si hi ha necessitat de prendre medicació de rescat. Ofereix la possibilitat d'enviar un informe amb registres al metge o farmacèutic (requereix una clau que ha de proporcionar el professional al pacient). Facilita nivells de pol·len diaris a la ciutat en la que es troba l'usuari.

http://www.polencontrol.com/

Adreçada a pacients

Gratuïta

Sistemes operatius: iOS i Android

 

 

MÉS VISTOS

APPS - AJUDA PER AL COMPLIMENT TRACTAMENT I PER A L' AUTOCURA

MEDISAFEEina per a recordar al pacient quan ha de prendre la seva medicació. Permet planificar un calendari de preses visual i fàcil d'utilitzar. Comp ...

APPS PER A INTOLERÀNCIES I AL·LÈRGIES

¿QUÉ PUEDO COMER?Base de dades sobre aliments que indica la presència dels possibles al·lèrgens que la Directiva Europea obliga a incloure a l'etiquet ...

50 MILLORS APPS DE SALUT

En el document adjunt trobareu el document:INFORME 50 MILLORS APPS DE SALUT ...