x

Apps d'interès

APPS d'ajuda en la PREVENCIÓ DEL CÀNCER DE MAMA

Actualment hi ha moltes aplicacions (APP) per a smartphones referents a salut. Concretament, us en detallem 5 de gratuïtes relacionades amb la Prevenció del Càncer de mama:

- Sensifemme: A més de la informació d'interès sobre el càncer de mama, aquesta aplicació mòbil mostra imatges interactives que ajuden a aconseguir una bona autoexploració mamària, fomentant així la detecció precoç de la malaltia. Disponible per a mòbils iOS i Android.
- Breast Cancer Awareness SRIOR: és una aplicació per a mòbils Android, útil per qui desitgi aprendre a realitzar un autoexamen de mama, així com per a obtenir informació de com prevenir aquesta malaltia. També és útil per a pacients amb càncer de mama i que desitgin conèixer més sobre els seus símptomes, tractament i factors de risc.
- Prevención Cáncer de mama: per a mòbils BlackBerry , dóna consells de prevenció, calendari per a l'autoexploració, entre altres.
- Signos de Breast Cancer: disponible per a Android: aquesta ajuda a reconèixer els factors de risc d'aquesta malaltia, focalitza la seva atenció en la importància del diagnòstic precoç i en com realitzar un autoexamen, tot i que també dóna informació sobre símptomes, modalitats de tractament i altres.
- Breast Cancer Diagnosis Guide: disponible per a mòbils amb iOS. És una aplicació informativa, ja que dóna dades útils, glosari de termes... així com investigacions sobre el càncer de mama, pel que no només és d'ajuda per a prevenir, sinó també per a pacients amb la malaltia i que estiguin amb tractament.

 

 

MÉS VISTOS

APPS - AJUDA PER AL COMPLIMENT TRACTAMENT I PER A L' AUTOCURA

MEDISAFEEina per a recordar al pacient quan ha de prendre la seva medicació. Permet planificar un calendari de preses visual i fàcil d'utilitzar. Comp ...

APPS PER A INTOLERÀNCIES I AL·LÈRGIES

¿QUÉ PUEDO COMER?Base de dades sobre aliments que indica la presència dels possibles al·lèrgens que la Directiva Europea obliga a incloure a l'etiquet ...

50 MILLORS APPS DE SALUT

En el document adjunt trobareu el document:INFORME 50 MILLORS APPS DE SALUT ...