x

NOTÍCIES

Convocatòria COFGi 2022 d'Ajuts a la Cooperació

De nou ens adrecem a vosaltres des de la Comissió de Cooperació del Col·legi de Farmacèutics de Girona, per tal de fer-vos arribar la Convocatòria COFGi 2022 d'Ajuts a la Cooperació, l'assignació dels quals es fa en funció dels criteris consensuats i establerts per la Comissió de Cooperació, i que podeu consultar en el document adjunt.

Any rere any, la partida del pressupost del COFGi assignada a cooperació es distribueix entre ONG amb fons humanitaris per a emergències i projectes de desenvolupament, així com a propostes d'entitats més petites però també més properes, i que també compleixin els criteris valorables per a les donacions. Així doncs, si esteu en contacte amb entitats locals amb projectes de cooperació propis, els quals podrien ser valorats per la Comissió del COFGi, us animem a presentar els vostres projectes abans del proper dia 30/11/2022 .

Per tramitar la sol·licitud, només cal que ompliu el formulari que trobareu fent clic AQUÍ , i que feu arribar per correu electrònic el document complet del Projecte pel qual sol·liciteu la subvenció del COFGirona.

Restem a l'espera de les vostres aportacions. 

Documents adjunts