x

NOTÍCIES

El Programa TAR finançat continuarà amb nous col·lectius. Consulta aquí les farmàcies participants.

Una vegada finalitzat amb èxit el Programa TAR finançat per al col·lectiu de persones que treballaven o participaven en activitats del lleure educatiu de l'estiu, a partir del dilluns 13 de setembre el Programa TAR finançat continuarà amb nous col·lectius. 

La població diana concretament és, en el cas que surti un positiu a les classes:

  • l’alumnat de12 anys en endavant (ESO, batxillerat, FP i altres ensenyaments) que hagin rebut la pauta de vacunació completa o que hagin passat la Covid en els darrers 6 mesos. Estan exclosos els centres d’educació especial.
  • professorat d’educació primària, infantil o d'educació especial que estigui immunitzat (que hagin rebut la pauta de vacunació completa o que hagin passat la Covid en els darrers 6 mesos).

En aquests casos, se’ls generarà automàticament la petició de test d’antigen ràpid (TAR) per anar a la farmàcia, on han d’acudir el més aviat possible (en horari no lectiu). No hauran de fer quarantena (en el cas de sortir resultat negatiu) i es podran descarregar el resultat del TAR a La Meva Salut. 

En referència amb la petició del TAR, el procediment dels primers dies serà similar a l’aplicat al col·lectiu de lleure educatiu i posteriorment canviarà:

Els nens de 12 a 15 anys han d’anar acompanyats dels progenitors o tutors, en el moment de fer-se la prova. 

Es tracta d’una prova finançada pel Departament de Salut,  per tant l’usuari no paga res. 

 A més les Farmàcies també ofereixen el Programa TAR supervisat NO finançat i la Dispensació lliure de tests d'autodiagnòstic d'antígens.

accedeix al:

MAPA  DE LES FARMÀCIES PARTICIPANTS 

LLISTAT DE FARMÀCIES PARTICIPANTS