x

NOTÍCIES

Enquesta CGCOF_FEDE: Atenció a les persones amb diabetis a la Farmàcia durant el confinament

Durant el confinament,  l'etapa més dura de la pandèmia, persones amb diabetis van patir problemes d'adherència terapèutica amb un pitjor control de la malaltia i un major risc de complicacions.

Aquestes persones necessiten retirar la seva medicació, educació sanitària, informació i recomanacions per poder controlar la diabetis, millorar la seva qualitat de vida i prevenir les complicacions.

El Consejo General de Col·legis oficials de Farmacèutics (CGCOF) en col·laboració amb la Federació Espanyola de Diabetis (FEDE) ha posat en marxa una enquesta  per valorar la satisfacció de les persones amb diabetis en relació a l'atenció rebuda a la seva farmàcia durant els mesos del confinament, del 15 de març al 21 de juny de 2021 coincidint amb la fase més dura de la pandèmia per la COVID-19.

Si ets una persona amb Diabetis, et convidem a participar omplint l’enquesta (màx. 10 minuts de durada), que trobaràs disponible al següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/1usKuesAUGzMLPQ7w627GzCoMwotikClhhhklMeD9e_w/viewform?edit_requested=true

Moltes gràcies per la teva col·laboració!