x

NOTÍCIES

L' AEMPS autoritza un 2n assaig clínic fase IIb de la vacuna en front a la COVID-19 de Hipra

L' Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris autoritza un 2n assaig clínic fase IIb de la vacuna en front a la COVID-19 de Hipra.

Podeu consultar la corresponent Nota informativa AQUÍ.

  • L'objectiu és determinar i comparar els canvis en la immunogenicitat contra la variant òmicron en persones que han rebut dues dosis de la vacuna de Vaxzevria (AstraZeneca) més una dosi de reforç d'Hipra, davant les que han rebut la mateixa pauta vacunal més un booster de Comirnaty (BioNTech/Pfizer).
  • Aquest estudi completarà la informació obtinguda a l'assaig fase IIb que va començar al novembre i que comparava la immunogenicitat induïda per una dosi de reforç amb la vacuna de Hipra davant de la vacuna de Comirnaty quan les persones havien rebut dues dosis de Comirnaty.
  •  L'estudi es durà a terme a cinc centres hospitalaris espanyols i comptarà amb la participació d'uns 300 voluntaris que hagin rebut dues dosis de Vaxzevria i que no hagin passat la COVID-19.
  •  En paral·lel a aquest estudi, continua l'assaig fase III d'aquesta vacuna per avaluar la seguretat i la tolerabilitat de Hipra com a dosi de reforç de les vacunes davant la COVID-19 autoritzades.