x

NOTÍCIES

Nota premsa acte Parlament lliurament signatures + Fotos

Per al vostre coneixement, en document adjunt podeu consultar la nota de premsa que des del CCFC es trametrà als mitjans de comunicació sobre l’acte de lliurament de signatures que ha tingut lloc avui, al Parlament de Catalunya.A més, s'adjunta algunes fotografies de l’acte.

Avui matí els membres del Consell Català, representació dels quatre COF catalans, han lliurat a la presidenta del Parlament de Catalunya les signatures recollides a les farmàcies donant suport per demanar que es prioritzi el pagament dels medicaments, per ser aquest un be essencial per als ciutadans.

L'acte s'ha desenvolupat en un ambient receptiu a la realitat que viuen els professionals que treballem en farmàcia comunitària, tan pel que fa a la difícil situació que genera els retards en el pagament de la factura de medicaments, com pels nous reptes de futur de la professió que es plantegen ja ara.
En el decurs d'aquesta trobada, des del Consell també s'ha fet palès a l'administració la necessitat d'un període d'estabilitat per a la farmàcia, sacsejada en els últims anys per canvis normatius constants.