x

NOTÍCIES

Presentació projecte Credits4Health

Us presentem el projecte Credits4Health, un projecte d'innovació social i promoció de la salut finançat per la Unió Europea, inclòs en el Setè Programa Marc que té com a objectiu ajudar a les persones a millorar la seva alimentació i a realitzar activitat física amb la finalitat de promoure un estil de vida saludable, mitjançant una plataforma d'internet dissenyada per a tal fi per metges, nutricionistes, psicòlegs i experts en educació física.

El projecte Credits4Health s'implementa simultàniament a Itàlia, Grècia i Espanya, concretament a Girona, on el referent com a assessor científic és la Fundació per a la Investigació Nutricional (FIN). Pel que fa a la zona de Girona, han finalitzat les dues primeres fases i ara s'inicia la darrera, per a la qual cal la participació de 700 voluntaris.

Fins el 23 de desembre de 2015, totes les persones d'entre 18 i 65 anys que desitgin col-laborar en el projecte, poden inscriure's al programa accedint a la pàgina www.credits4health.es

Un cop realitzada la inscripció, es citarà individualment a cada participant en el centre de referència de C4H, on rebrà tota la informació que desitgi i un especialista sanitari li realitzarà l'avaluació inicial que permetrà determinar la seva inclusió en l'estudi. A més a més, els voluntaris rebran un mesurador d'activitat d'última generació per al control de la seva activitat física i se'ls facilitarà l'accés a la plataforma educativa. En tractar-se d'un estudi científic, la inscripció i la participació no suposen cap cost.

Incloem l'enllaç a la noticia sobre el projecte del programa TV3-Comarques, on es pot veure el testimoni d'alguns participants:
http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/noticies-324/tn-comarques-girona-26102015/video/5559882/

Més informació:
Lourdes Ribas Barba, Coordinadora, CREDITS4HEALTH-Girona
Fundación para la Investigación Nutricional ( infogirona@credits4health.com / Tel. 872 975 028)