x

NOTÍCIES

Presentada en premsa la iniciativa "La meva regla, les meves regles"

Aquest matí a les 11h la consellera d'igualtat i Feminismes, i el president del Consell (CCFC) han anunciat en roda de premsa la iniciativa La meva regla, les meves regles.

Amb la signatura del conveni de col·laboració entre el Dept. d'Igualtat i Feminismes i el Consell (CCFC), es donarà  accés universal a productes menstruals reutilitzables i es promouràl’educació sanitària de qualitat ajudant a millorar la manca de coneixement sobre la menstruació. A més, la col·laboració específica amb el Dept. D’Igualtat i Feminismes posa de manifest el compromís  del col·lectiu farmacèutic amb les dones que tenen dificultats per accedir a aquests productes, ajudant a eliminar les barreres econòmiques i socials, i contribuir així a fer un pas endavant cap a l’equitat de gènere i la inclusió. Aquest acord també  incideix en la rellevància de reduir l’impacte ambiental des productes d’un sol ús.

Participar en iniciatives que treballen en pro d’un futur més igualitari i sostenible forma part dels nostres propòsits.

Es preveu que l’acció La meva regla, les meves reglesque pugui arribar potencialment a 1,8 milions de dones, i que es posi en marxa a principis del 2024.