x

NOTÍCIES

V Premi Nacional Mutualista Solidari _ AMA Seguros

La Fundació A.M.A. ha convocat el V Premi Nacional Mutualista Solidari amb l'objectiu de finançar projectes socials i d'ajuda humanitària a proposta dels mutualistes de A.M.A.

Dotat amb 60.000 euros, triarà un màxim de deu iniciatives, tant nacionals com internacionals, que han de ser presentades per almenys un mutualista entre l'11 de maig i el 27 de juliol de 2018. 

Poden participar en aquesta edició del Premi projectes a favor de col·lectius en risc d'exclusió social i que incloguin activitats relacionades amb la cura de la salut, la prevenció de malalties o la promoció d'hàbits de vida saludables. A més, per accedir a aquest reconeixement cal presentar un pressupost detallat per partides i conceptes. Cada projecte podrà rebre un màxim de 12.000 euros, independentment del cost total de les activitats que es desenvolupin.

 Els projectes que optin a aquesta cinquena edició del Premi Nacional Mutualista Solidari podran ser executats per entitats socials, pels propis mutualistes o pels mutualistes en col·laboració amb altres entitats socials o institucions (hospitals, universitats, etc.)

 En el document adjunt podeu consultar les bases del Premi així com el Formulari de soL3licitud del mateix.

 

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb AMA a través de fundacion@fundacionama.es