x

NOTÍCIES

XIX Setmana Sense Fum del 25 al 31 de maig de 2018.

Un any més, celebrarem la XIX Setmana Sense Fum , en aquesta ocasió amb el lema “VIU A SAC, SENSE TABAC!”, i que tindrà lloc del divendres 25 al dijous 31 de maig de 2018. Les farmàcies de Catalunya es sumen a la setmana sense fum, juntament amb diversos organismes * ,en una iniciativa comuna per tal d'unificar un mateix missatge. L’objectiu és sensibilitzar a la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o d’abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

Us animem a col·laborar en la XIX Setmana Sense Fum per tal d’aconseguir assolir el repte de millorar el gran impacte de campanyes anteriors!

Podeu fer-ho participant en les diferents Propostes d’activitats que s’han preparat o fent difusió dels materials que hem creat per a l’ocasió:

  1.   Materials específics de la Setmana Sense Fum per descarregar/imprimir:
-       Pòster específic de la setmana
-       Punts de llibre
  1.  Altres materials, no específic de la Setmana Sense Fum.
  2.  Vídeos per projectar en pantalles sobre temes relacionats

 

Des de l’1 d’abril fins al 10 de maig, us animem a respondre la següent Enquesta . Amb aquest qüestionari pretenem conèixer el consum de tabac i l‘opinió de la població en general en relació amb temes d’actualitat sobre tabaquisme. Amb la informació recollida es realitzarà un informe que es farà públic, com altres anys, en una nota de premsa abans de començar la Setmana Sense Fum. 

També podeu Compartir fotos de la campanya! a facebook, twitter o instagram amb l’etiqueta* #ssfcat18  i  #unfollowtabac

*Es realitzarà un sorteig de tres targetes per bescanviar per materials esportius, valorades en 50 euros!!

Tots els centres, entitats o programes que vulguin adherir-se a la XIX Setmana sense fum, ho poden fer des d’aquest Formulari .

* Xarxa d’Atenció Primària Sense Fum, la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum, la Xarxa Catalana d’Universitats Saludables; els Col•legis de Catalunya de metges, d’infermeria, de farmacèutics, de pedagogs i de psicologia; les Societats científiques de Catalunya, de medicina familiar i comunitària, d'infermeria familiar i comunitària i de Salut Laboral; la Societat catalana d’atenció i tractament del consum del tabac; la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i les Diputacions; l’Agència de Salut Pública de Catalunyai els serveis territorials; l’Agència de Salut Pública de Barcelona; l’Associació Espanyola Contra el Càncer i la Federació d’Entitats contra el Càncer de Catalunya.