x

NOTÍCIES

XX Setmana Sense Fum del 25 al 31 de maig de 2019.

Ens adrecem a vosaltres per animar-vos de nou a participar en la XX Setmana Sense Fum 2019, que tindrà lloc del 25 al 31 de maig .

L'objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o d'abandonar el consum de tabac i poder gaudir així d'un ambient lliure de fum. Amb aquesta intenció, els Col·legis de Farmacèutics ens sumem a la iniciativa conjunta d'associacions i col·lectius de professionals sanitaris (*), de celebrar una Setmana sense Fum sota el lema "RECUPERA LA INSPIRACIÓ!".

Us animem a participar-hi per tal d'aconseguir un major impacte!  Tots els centres, entitats o farmàcies que vulguin podeu adherir-vos a la XX Setmana sense fum, omplint el següent FORMULARI.

Podeu fer-ho participant a les diferents PROPOSTES D'ACTIVITATS que s'han preparat o fent difusió dels MATERIALS (Pòster específic de la setmana sense fum 2019, Vídeos per projectar en pantalles sobre temes relacionats, altres materials,...).

També, us recordem que al web col·legial trobareu l'espai Recull recursos en Deshabituació Tabàquica.
Compartiu fotos de la campanya! a Facebook, Twitter o Instagram amb l'etiqueta #ssfcat19 i #unfollowtabac. Tres projectes inspiradors, tindran premi. 
Es realitzarà un sorteig de tres targetes regal, valorades en 50 euros.

Us agraïm la vostra col·laboració i us animem a participar i a donar la màxima difusió en el vostre àmbit al llarg de tot el mes de maig, especialment, durant la Setmana de referència (del 25 al 31 de maig 2019).

* Xarxa d'Atenció Primària Sense Fum, la Xarxa Catalana d'Hospitals sense Fum, la Xarxa Catalana d'Universitats Saludables; els Col·legis de Catalunya de metges, d'infermeria, de farmacèutics, de pedagogs i de psicologia; les Societats científiques de Catalunya, de medicina familiar i comunitària, d'infermeria familiar i comunitària i de Salut Laboral; la Societat catalana d'atenció i tractament del consum del tabac; la Federació de Municipis de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis i les Diputacions; l'Agència de Salut Pública de Catalunyai els serveis territorials; l'Agència de Salut Pública de Barcelona; l'Associació Espanyola Contra el Càncer i la Federació d'Entitats contra el Càncer de Catalunya.