x

NOTÍCIES

XXIII Setmana Sense Fum "VIU SENSE FUMAR I COMENÇA A SUMAR" (del 25 al 31 de maig de 2022)

S’acosta la XXIII Setmana Sense Fum 2022, que tindrà lloc del 25 al 31 de maig .

L'objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o d'abandonar el consum de tabac i poder gaudir així d'un ambient lliure de fum. Amb aquesta intenció, els Col·legis de Farmacèutics ens sumem a la iniciativa conjunta d'associacions i col·lectius de professionals sanitaris, de celebrar una Setmana sense Fum sota el lema "VIU SENSE FUMAR I COMENÇA A SUMAR".

Us animem a participar-hi per tal d'aconseguir un major impacte!  Tots els centres, entitats o farmàcies que vulguin podeu adherir-vos a la XXIII Setmana sense fum, omplint el següent FORMULARI. 

Podeu fer-ho participant a les diferents PROPOSTES D'ACTIVITATS que s'han preparat o fent difusió dels MATERIALS (Pòster específic de la setmana sense fum 2022, Vídeos per projectar en pantalles sobre temes relacionats, altres materials,...). 

També s’ha realitzat la següent enquesta adreçada a la població que romandrà oberta fins el 8 de maig. 

T’animem a compartir aquest missatge  a Twitter o Instagram, afegint-hi l’etiqueta: #SumaSalut #ssfcat2022

Us agraïm la vostra col·laboració i us animem a participar i a donar la màxima difusió en el vostre àmbit al llarg de tot el mes de maig, especialment, durant la Setmana de referència (del 25 al 31 de maig ).

Més informació :

https://salutpublica.gencat.cat/ca/ambits/promocio_salut/suma-salut/dies-mundials/setmana-sense-fum/

Més recursos: al web col·legial (part privada amb “usuari i contrasenya”) /espai Recull recursos en Deshabituació Tabàquica.