x

NOTÍCIES

Ampliació de la campanya! - Suma't al Repte 3 x 3: “Fem visible l'invisible - MÀNIGUES AMUNT!”

Amb motiu del Dia Mundial de la Hipertensió  arterial, el 17 de maig, els Col·legis de Farmacèutics de Catalunya us proposem la campanya: “Fem visible l'invisible - MÀNIGUES AMUNT!”.

Els objectius són:

  • Visibilitzar el registre digital del seguiment de la tensió arterial.
  • Posar  en valor la gran tasca diària que fem des de la farmàcia i la importància d'aquestes dades per la salut de la població.
  • Animar a la ciutadania a mesurar-se la tensió arterial a la farmàcia amb el lema:  MÀNIGUES AMUNT! FEM VISIBLE L'INVISIBLE.
Així que anima’t i suma't al Repte 3x3: registra a Farmaserveis la tensió arterial de 3 pacients diferents al dia durant 3 setmanes (del 17 de maig al 14 de juny).

Com puc participar-hi?

Recorda que per poder participar en el repte és necessari haver cursat la formació d'HTA a la Plataforma de formació del COFGi. Suma’t a la campanya! Una  vegada realitzat el curs, ja podràs registrar a través de Farmaserveis.

 

S'habilitarà un COMPTADOR en línia a través de Farmaserveis on es recollian les dades de totes les farmàcies de Catalunya que hi participen,  

i  entre totes les farmàcies, farem pujar el comptador!

 

El que no es registra, no existeix.

Farmaserveis registra l'activitat assistencial, com ara la HTA, coordinant la participació de la xarxa de farmàcies.

Demostrem la nostra capacitat per registrar dades de la salut de la població i el seu potencial interès com a informació disponible a la història clínica dels pacients.

Ja estan disponibles les noves aplicacions de Farmaserveis per a tauletes tàctils Android i Apple.

 

Descarrega't i utilitza el següent material: