x

NOTÍCIES

APP d'ajuda en la PREVENCIÓ DEL CÀNCER DE MAMA

Actualment hi han moltes aplicacions (APP) per smartphone de salut, concretament us en detallem 5 de gratuïtes, relacionades amb la Prevenció del Càncer de mama:


- Sensifemme: A més de la informació d'interès sobre el càncer de mama, aquesta aplicació mòbil mostra imatgess interactives que ajudan a aconseguir una bona autoexploració mamària, per fomentar la detecció precoç de la malaltia. Disponible per mòbils amb iOS i per Android.
- Breast Cancer Awareness SRIOR: es una aplicació per mòbils amb Android, útil per qui desitgi aprendre a realitzar un atoexamen de mama, així com per obtenir informació de com prevenir aquesta malaltia. També és útil per pacients amb cpancer de mama i desitgi conèixer més sobre els seus símptomes, tractament i factors de risc.
- Prevención Cáncer de mama: per mòbils BlackBerry , dóna consells de prevenció, calendari per l'autoexploració entre altres...
- Signos de Breast Cancer: disponible per Android , aquesta ajuda a reconèixer els factors de risc d'aquesta malaltia, focalitza la seva atenció en la importancia del diagnòstic precoz i en com realitzar un autoexamen , tot i que també dóna informació sobre símptomes, modalitats de tractament i altres.
- Breast Cancer Diagnosis Guide: disponible per mòbils amb iOS, aplicació informativa, ja que dóna dades útils, glosari de termes així com investigacions sobre el càncer de mama, pel que no només és d'ajuda per prevenir, sinó també per pacients amb la malaltia i que estiguin amb tractament.