x

NOTÍCIES

UNITS PER LA VIDA, 1a trobada de persones amb càncer i familiars

L'AECC_Catalunya contra el Càncer de Girona organitza la jornada Units per la vida, primera trobada de persones amb càncer i familiars, aquesta tindrà lloc el dia:

21 de novembre a l'Hotel Carlemany (Sala Catalunya) de 9.00h a 19.30h.

Aquesta jornada està pensada per a totes les persones i famílies que han passat per la malaltia oncològica però també, és un espai per a compartir amb totes les persones que dediquen el seu temps o el seu gra de sorra a la lluita contra el càncer i a ajudar a les persones que estan passant per aquesta situació, per tant, estan convidades també les persones voluntàries, professionals sanitaris o professionals diversos que estan en contacte amb aquestes persones, socis de l'entitat,...


La inscripció és totalment gratuïta i les places limitades. Si esteu interessats en assistir-hi, cal que confirmeu assistència abans del 14 de novembre de 2014, trucant a 972 201306 o enviat mail a alexandra.pau@aecc.es o alba.domenech@aecc.es.


Per a la inscripció es requerirà nom complert, DNI, telèfon i correu electrònic, i confirmació de l'assistència al dinar (per a reservar plaça).
MÉS INFORMACIÓ.