x

NOTÍCIES

60è Aniversari de l'aecc_"Espectacle de màgia per a nens"

Per a commemorar els 60 anys de l'aecc-Catalunya contra el càncer, un dels actes que organitzem és l'Espectacle de màgia per a nens a La Mirona de Salt, un acte lúdic i divertit per a passar en família, i que sobretot els nens i les nenes siguin els que més s'il·lusionin

L'espectacle de màgia és a càrrec de l'Il·lusionista Xevi, un mag de renom internacional el qual va fer arribar, per primera vegada a Espanya, la màgia a les escoles i va dirigir i presentar un programa de màgia per ràdio.

Es considerat "Mestre" per la seva investigació i estudi de l'art de l'il·lusionisme, com també per la seva experiència impartint classes de màgia. L'esdeveniment tindrà lloc el proper dissabte 9 de novembre, a la Mirona de Salt a les 17.00 h sota el nom de II Gran Festival de Màgia, Memorial Joan B. Bernat i el preu de l'entrada es de 10 euros que es destinarà a la investigació del càncer infantil.

Per reservar entrades cal trucar al 972 201 306 o enviar un correu electrònic a alexandra.pau@aecc.es

AVÍS IMPORTANT
Accedeix a la nova secció "El meu espai" i comprova les dades de la teva fitxa col·legial.
El meu espai
NOTA: Agrairem ens facilitis el teu número de móbil. Cada vegada resulta més necessari en cas que calgui un contacte urgent.