x

NOTÍCIES

POCS: Meteo.cat - Avís SMP (Calor)

Per a la vostra informació, en document adjunt podeu consultar l'avís emès pel Servei Meteorològic de Catalunya per al dia 26/08/2014. Les comarques afectades per l'avís són: el Baix Camp,El Baix Ebre,El Baix Llobregat,El Baix Penedès,El Barcelonès,El Garraf, El Maresme,El Montsià, El Tarragonès,El Vallès occidental, El Vallès Oriental,L'Alt Camp, L'alt Penedès.


Per a més informació: www.meteo.cat/servmet/smp/index.html

L' ASPCAT comunica que el Pla d'actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) entra en fase 2. Cal recordar que la situació meteorològica de Perill de temperatura màxima extrema, no comporta cap tipus d'actuació extraordinària, només tenir coneixement de la situació i estar alerta.

També, en document adjunt podeu consultar els consells bàsics donats des de l' ASPCAT que poden evitar els problemes causats per la calor, i que podeu trobar a l'enllaç de l'ASPCAT: POCS consells, conjuntament amb el material divulgatiu.

Documents adjunts
AVÍS IMPORTANT
Accedeix a la nova secció "El meu espai" i comprova les dades de la teva fitxa col·legial.
El meu espai
NOTA: Agrairem ens facilitis el teu número de móbil. Cada vegada resulta més necessari en cas que calgui un contacte urgent.