x

NOTÍCIES

Resultats enquesta atenció primària i farmàcia comunitària durant la COVID-19

La col·laboració entre l’atenció primària i les farmàcies durant la pandèmia, l’aspecte millor valorat per part de la ciutadania.

El Servei Català de la Salut ha publicat els resultats d’una enquesta que es va dur a terme durant el mes de juliol del 2022 per conèixer la valoració dels serveis d’atenció primària durant la pandèmia de la COVID-19 per part de la ciutadania de Catalunya. Les preguntes de l’enquesta estan dissenyades per conèixer quina percepció han tingut els usuaris de Catalunya envers els serveis rebuts durant les diverses onades. S’ha comptat amb la participació de 2.006 persones procedents del Registre Central de Població del Servei Català de la Salut.

Cal destacar que la pregunta més ben valorada per part de la ciutadania ha estat: ‘Com valoreu la col·laboració entre l’atenció primària i les farmàcies per a la realització dels tests de detecció de la COVID-19?’ amb un 85,4% de respostes positives.

Si voleu conèixer al detall tots els resultats de l’enquesta, podeu descarregar-vos-els al següent enllaç: https://scientiasalut.gencat.cat/handle/11351/8229

La resposta de la ciutadania avala una vegada més la gran tasca desenvolupada pels farmacèutics alhora que posa en valor tota la xarxa de farmàcies de Catalunya, que ha estat clau en la lluita contra la pandèmia de la Covid-19.

Per aquest motiu, us volem traslladar el nostre agraïment doncs considerem indispensable la tasca assistencial realitzada i és per això que us animem a continuar treballant en aquesta direcció.