x

NOTÍCIES

VI Premi Nacional Mutualista Solidari (AMA)

La Fundació A.M.A. ha convocat el VI Premi Nacional Mutualista Solidari amb l'objectiu de finançar projectes socials i d'ajuda humanitària a proposta dels mutualistes de A.M.A.

El premi està dotat amb 60.000 euros, i s'escolliran un màxim de deu iniciatives, tant nacionals com internacionals, que han de ser presentades per almenys un mutualista entre el 6 de maig i el 31 de juliol de el 2019.  

Poden participar en aquesta edició del Premi projectes a favor de col·lectius en risc d'exclusió social i que incloguin activitats relacionades amb la cura de la salut, la prevenció de malalties o la promoció d'hàbits de vida saludables.

Per accedir a aquest reconeixement cal presentar un pressupost detallat per partides i conceptes. Cada projecte podrà rebre un màxim de 12.000 euros, independentment del cost total de les activitats que es desenvolupin.  

Els projectes que optin a aquesta sisena edició del Premi Nacional Mutualista Solidari podran ser executats per entitats socials, pels propis mutualistes o pels mutualistes en col·laboració amb altres entitats socials o institucions (hospitals, universitats, etc.)   Si necessita resoldre algun dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic:  fundacion @ fundacionama.es

Formulari de sol·licitud

SI hi tens interès, pots consultar-ne les bases aquí:  Bases VI Premi  AMAMutualista Solidari