x

NOTÍCIES

FORMA’T I BATEGA…Per la Marató

La 31ª edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio bategarà ben fort per la salut cardiovascular, i des del COFGI de nou ens hi volem sumar.

Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort als països desenvolupats. A Catalunya, una de cada quatre persones mor per problemes al cor o les artèries. Poden afectar tothom, i quan menys t’ho esperes, per això la prevenció és fonamental.

En aquesta ocasió comptarem amb el privilegi d’assitir a una formació del Dr. Ramon Brugada Terradellas, cardiòleg i investigador, de reconegut prestigi nacional i internacional, sobre l'Exercici físic, en la salut cardiovascular.  Dijous 15 de desembre a les 14.00h. Inscriu-te AQUÍ.
També comptarem amb la presència del Dr. Emilio García Jiménez. Farmacèutic comunitari a Granada, qui ens realitzarà una formació més pràctica del Servei de prevenció cardiovascular que podem realizar en la farmàcia comunitària.  Dimecres 14 de desembre a les 14.00. Inscriu-te AQUÍ.

L’import de la sessió es donarà de manera íntegre a la Marató. ( 10 eur/sessió. Tot i que hi haurà la possibilitat de fer el donatiu que consideris oportú, fent constar l'import a l'apartat "observacions" ).

Suma't a l'acció solidària d'aquesta campanya i "Forma't per la Marató”.

ó