x

NOTÍCIES

Guanyadors Concurs "Medicaments: quin quan, com"

L'IES la Garrotxa, guanyador del Primer Premi del IV Concurs "Medicaments: quin quan, com", convocat per SIGRE, el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya i l'Institut de Desenvolupament de la Universitat de Barcelona. 

L'objectiu d'aquesta iniciativa és fomentar l'educació mediambiental dels joves de Segon Cicle d'Educació Secundària i de primer curs de Batxillerat de les escoles i instituts, públics i privats, de Catalunya. Així mateix, els premis pretenen reconèixer la tasca realitzada, en aquest sentit, des dels centres educatius, a més de posar en valor el paper fonamental de les farmàcies en la gestió mediambiental dels residus de medicaments i els seus envasos. 

El Concurs forma part de el Projecte d'Aprenentatge i Servei (APS) de SIGRE, una proposta educativa que combina activitats d'aprenentatge amb activitats de servei a la comunitat. 

 "Reciclar Medicaments: Per al tu per a tots" és el títol de l'tríptic guanyador, presentat pels alumnes Júlia González, Pol Mascarella, Júlia Sabé, Daniel Verdaguer i Aina Vila, sota la coordinació de la professora Laia Planella (doc.adjunt)

Enhorabona !

Documents adjunts